Mesin Sandblasting Kaca Otomatis CGPS-1600

  • product-img

Mesin Sandblasting Kaca Otomatis CGPS-1600

Katrangan singkat:

Model
CGPS-1600
Sistem Kontrol
Kontrol manual
Sertifikasi
Minangka Pesenan
Min Pesenan
1 SET
Regane
Rembugan
Pelabuhan
Shunde, Guangzhou, Shenzhen, China
Kapasitas Produksi
50 set / Wulan
Paket
Dibungkus dening PE. Kothak Film utawa Puter-kayu
Ketentuan Pembayaran
T / T, L / C, Western Union, lsp
Periode garansi
Setahun
Regane
Entuk Rega Paling Anyar

Detail Produk

Tag Produk

DESCRIPTION

  •  Mesin Sandblasting Kaca Otomatis Seri CGPS ​​duwe 3 jinis fungsi otomatis lan manual kanthi lengkap, dilengkapi 3 bedhil otomatis lan 1 gun sandblasting manual. Nozel bedhil digawe kanthi bahan khusus sing bisa nambah nggunakake urip. Iki kasusun saka bagean penyampaian, kabinet sandblasting, sistem penyemprotan pasir otomatis, peralatan koleksi pasir lan sistem kontrol otomatis, gelas diwenehake menyang kabinet, wis dilengkapi telung bedhil, sing kanthi otomatis ditrapake kanggo jeblugan pasir ing permukaan kaca minangka saben spesifikasi sing wis ditemtokake ing layar tutul, uga dilengkapi senapan manual ekstra sing bisa digunakake kanthi model manual. Dadi mesin iki bisa digunakake kanthi cepet, lingkungan lan gampang operasi

DATA TEKNIK

NAMA 

Tanggal 

Dhuwur maksimal 1600mm
Ukuran Min 200 * 200mm
Kekandelan kaca 3-50mm
Kacepetan 20-25m² / jam
Total kekuwatan 3.5kW
 Bobot  1000kg
 Pendhudhukan tanah 2400x1800x2200m
Tegangan  380V50HZ

BAGIAN STRUKTUR UTAMA

SIMENS LISTRIK

Adopsi bagean listrik SIMENS supaya mesin luwih cepet lan stabil.