Mesin Beveling Line Lurus Gelas CGX261P kanthi Kontrol PLC

  • product-img

Mesin Beveling Line Lurus Gelas CGX261P kanthi Kontrol PLC

Katrangan singkat:

Model
CGX261P
Sistem Kontrol
PLC
Sertifikasi
Minangka Pesenan
Min Pesenan
1 SET
Regane
Rembugan
Pelabuhan
Shunde, Guangzhou, Shenzhen, China
Kapasitas Produksi
50 set / Wulan
Paket
Dibungkus dening PE. Kothak Film utawa Puter-kayu
Ketentuan Pembayaran
T / T, L / C, Western Union, lsp
Periode garansi
Setahun
Regane
Entuk Rega Paling Anyar

Detail Produk

Tag Produk

Basis, balok, buahe ayunan, kolom tegak, lan grinding yaiku bahan casting (dipasang kanggo nyegah deformasi). Dheweke duwe resistensi ekstrem tumrap abrasi lan deformasi, uga sifat nyerep kejut paling apik.

DESCRIPTION

Mesin Beveling Line Lurus Kaca CGX261P kanthi 9 motor sing cocog kanggo ngolah lembaran kaca & sisih ngisor lembaran kaca kanthi ukuran lan kekandelan macem-macem.

Mecah kasar, grinding sing apik lan poilshing bisa dirampungake kanthi siji wektu. njamin akurasi lan polesan padhang kanggo efek pangilon.

Basis, balok, buahe ayunan, kolom tegak, lan grinding yaiku bahan casting (dipasang kanggo nyegah deformasi). Dheweke duwe resistensi ekstrem tumrap abrasi lan deformasi, uga sifat nyerep kejut paling apik.

Motor kepala grinding beveling saka merek internasional: ABB, Komponen listrik saka Schneider, lan uga duwe garis perancah paduan Aluminium lan transmisi sabuk sinkron.

 

 

 

Dhasar, balok ngarep lan mburi, kasur lan grinding yaiku bahan casting (anil kanggo nyegah deformasi), sing bisa nahan beban gedhe lan nduweni kinerja stabil.

 

 

Iki minangka peralatan mecah kaca sing paling apik kanggo ngolah kaca kerajinan, dekorasi lan kaca mebel, lawang lan windows, cermin kamar mandi lan cermin kosmetik, yaiku mesin sing akeh digunakake.

 

 

APLIKASI

tubiai
in
wun
fh
ap

Kaca Konstruksi

Kaca Industri

Kaca lan jendhela

Kaca Mebel

Kaca Perkakas

GOLEKAN RODA

1625886390(1)

 

Kandel Kaca 3-19mm
Ukuran Diproses Min 100 * 100mm
Ukuran Diproses Max 2500 * 2500mm
Kacepetan proses 0,5-5m / menit
Bobot 4000kg
Total Daya 21.5kw
 Pendhudhukan tanah 6500 × 1300 × 2500mm

BAGIAN STRUKTUR UTAMA

9325PLC

   01      Gearing QINGZHU

Nganggo merek terkenal “QIANGZHU”Kothak gir supaya mesin luwih stabil.

 

 

 

涡轮箱
PLC

   02     Layar tutul Siemens PLC

Ngadopsi SIEMENS PLC lan layar tutul kanggo nuduhake kekandelan kaca, kacepetan lan informasi luwih lengkap sing gampang dioperasikake.

   03     Schneider Electric

Nganggo ing Schneider listrik kanthi tata garis sing apik sing nggawe mesin luwih aman lan mlaku kanthi lancar.

 

电器
同步带

   04      Sabuk Timing Kualitas Tinggi

Nganggo ing hkualitas apik sabuk wektu kanggo ngirim gelas, sing nduweni umur layanan maneh lan luwih akurat.

 

   05    ABB Motor Mecah

 

Nganggo merek terkenal ABB kanggo motor mecah, awet lan andal digunakake.

 

ABB
清洗后压板

   06    Piranti Reresik Bantalan Mburi

Nganggo ing piranti reresik bantalan mburi kanggo mesthekake piring kasebut resik lan efek polesan luwih apik.

   07     Tangki banyu stainless

 

Nganggo saka 2 potongan saka banyu stainless steel kualitas tank .Siji kanggo ukuran sirkulasi banyu ing 1400 * 500mm. Siji liyane kanggo banyu poli cerium matur nuwun kanthi diameter fungsi mixer ing 600 * 600mm.

 

不锈钢水箱

Kasus Pelanggan

3
2
1
4

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita