Mesin Edhisi Wangun Kaca CGYX1321

  • product-img

Mesin Edhisi Wangun Kaca CGYX1321

Katrangan singkat:

Model
CGYX1321
Sistem Kontrol
Kontrol manual
Sertifikasi
Minangka Pesenan
Min Pesenan
1 SET
Regane
Rembugan
Pelabuhan
Shunde, Guangzhou, Shenzhen, China
Kapasitas Produksi
50 set / Wulan
Paket
Dibungkus dening PE. Kothak Film utawa Puter-kayu
Ketentuan Pembayaran
T / T, L / C, Western Union, lsp
Periode garansi
Setahun
Regane
Entuk Rega Paling Anyar

Detail Produk

Tag Produk

DESCRIPTION

Mesin Edging Kaca Bentuk Kaca CGYX1321 cocok kanggo mecah lan polesan pinggiran njaba kanthi bentuk bunder utawa bebek kanggo kaca rata bunder, oval lan ora teratur.
Gelas sing diolah diserap menyang pengisap vakum disk sing diputar utawa disk satelit independen. Kacepetan disk puteran bisa diatur.

Nalika mecah peripheries, grinding coarse, refine grinding lan polishing digunakake kanthi telung grinders. nalika mecah hipotenus, sudut gilingan ing rodha weteng bisa disetel kanthi pas supaya cocog karo sudhut lemah kanggo mecah.

 

DATA TEKNIK

NAMA 

Tanggal 

Maks. Ukuran kaca 100-2100 mm
Gelar bevel 0 ° -20 °
Kekandelan kaca 3-21mm
Maks. Lebar saka lebah 35mm
Kekuwatan  2,6KW
 Bobot  1200kg
 Pendhudhukan tanah 1300 * 1300 * 1700mm

BAGIAN STRUKTUR UTAMA

SUCKER KUALITAS

Nganggo ing ngisep kualitas kanggo mesthekake posisi kaca luwih stabil lan ngolah luwih tliti.