Mesin edging garis lurus kaca CGZ12325 nganggo PLC

  • product-img

Mesin edging garis lurus kaca CGZ12325 nganggo PLC

Katrangan singkat:


  • Model: CGZ12325P
  • Sistem Kontrol: PLC
  • Sertifikasi: Minangka pesenan
  • Min Pesenan: 1 SET
  • Rega: Rembugan
  • Pelabuhan: Shunde, Guangzhou, Shenzhen, China
  • Kapasitas Produksi: 50 Sets / Wulan
  • Paket: Dibungkus dening PE.Film utawa Play-kayu box
  • Ketentuan Pembayaran: T / T, L / C, Western Union, lsp
  • Periode garansi: Setahun
  • Rega: Entuk Rega Paling Dhuwur
  • Detail Produk

    Tag Produk

    DESCRIPTION

    CGZ12325 Cocog kanggo ngolah pinggir garis lurus & tekan 45 ° lembar kaca kanthi ukuran lan kekandelan macem-macem.

     

     

     

    Mecah kasar, grinding sing apik, polesan lan chamfering bisa dirampungake kanthi sekaligus.

     

     

     

    Kacepetan produksi diatur kanthi motor sing ora duwe langkah.

     

     

     

    Plat ngarep lan rea digawe saka bahan palsu 40Cr, sing permukaané luwih awet kanthi perawatan quenching kanthi frekuensi dhuwur sawise digiling kanthi apik.

     

     

    Dhasar, balok ngarep lan mburi, kasur lan grinding yaiku bahan casting (anil kanggo nyegah deformasi), sing bisa nahan beban gedhe lan nduweni kinerja stabil. 

     

     

    Iki minangka peralatan mecah kaca sing paling apik kanggo ngolah kaca kerajinan, kaca mebel lan kaca arsitektur.

     

     

    APLIKASI

    tubiai

    Kaca Konstruksi

    in

    Kaca Industri

    wun

    Kaca lan jendhela

    fh

    Kaca Mebel

    ap

    Kaca Perkakas

    GOLEKAN RODA

    1625886390(1)

     

    Kandel Kaca 3-25mm
    Ukuran Diproses Min 80 * 80mm
    Ukuran Diproses Max 3000 * 3000mm
    Kacepetan proses 0,5-6m / menit
    Bobot 4000kg
    Total Daya 28kw
     Pendhudhukan tanah 8200 × 1000 × 2500mm

    BAGIAN STRUKTUR UTAMA

    12头PLC

       01      Gearing QINGZHU

    Nganggo merek terkenal “QIANGZHU”Kothak gir supaya mesin luwih stabil.

     

     

     

    涡轮箱
    PLC

       02     Layar tutul Siemens PLC

    Ngadopsi SIEMENS PLC lan layar tutul kanggo nuduhake kekandelan kaca, kacepetan lan informasi luwih lengkap sing gampang dioperasikake.

       03     Schneider Electric

    Nganggo ing Schneider listrik kanthi tata garis sing apik sing nggawe mesin luwih aman lan mlaku kanthi lancar.

     

    电器
    同步带

       04      Sabuk Timing Kualitas Tinggi

    Nganggo ing hkualitas apik sabuk wektu kanggo ngirim gelas, sing nduweni umur layanan maneh lan luwih akurat.

     

       05     Motif Mecah CDQC

     

    Nganggo merek terkenal CDQC kanggo motor mecah, awet lan andal digunakake.

     

    CDQC电机
    钣金

       06     Piranti koreksi tekanan sisih

    Struktur input nganggo piranti koreksi tekanan sisih, sing gampang diatur lan dijaga.

       07     Extra cutting kuantitas ndeteksi piranti

    Nalika pinggiran ekstra saka kaca sing bakal teka tutules piranti iki, iku bakal nglewati sinyal menyang PLC lan mesin bakal dilaporake menyang alon kanggo thyaiku pinggiran ekstra. Banjur kualitas mecah kaca lan polesan bakal luwih apik.

    不锈钢水箱

    Kasus Pelanggan

    12头带水印
    12tou水印
    12t头水印
    12水印

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita