Hubungi Kita

WILAYAH LAYANAN

Konsultan sales

Sawise adol

Dhukungan Teknis

Layanan khusus

index2
CAZ (3)

Maggie Hu

Amerika Selatan lan Wilayah Timur Tengah

0a6491a6

Mandy Liu

Wilayah Afrika

a57a1228

Eva Li

Wilayah Eropa lan Turki

E-mail: eva@cgtechchina.com

Tel / whatsapp: 0086-18670628439

68b7b003

Ruby Lu

Rusia lan Wilayah sing Ngomong Rusia

E-mail: ruby@cgtechchina.com

Tel / whatsapp: 0086-17329506808

c7e0f1d996f64c15aac8c987b6c62b1

Sunkon

Wilayah Area liyane

E-mail: sales@cgtechchina.com

Telp: 0086-0757-28798693

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita