FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

apa layanan pelanggan?

Mbales ing njero 24 jam.

Cara nginstal mesin kasebut?

Kita bakal nyedhiyakake video instalasi, uga manual operasi kanggo mbantu para pelanggan nginstal mesin dhewe-dhewe.

Apa sampeyan bisa nggawe mesin miturut saratku?

Ya! Layanan khusus kasedhiya.

Kepiye kualitas mesin sampeyan?

Kita nggunakake komponen listrik sing misuwur ing saindenging jagad kanthi kinerja struktur interior sing apik banget, konfigurasi dhuwur kanggo umur panggunaan sing luwih dawa, uga tampilan sing apik. Insinyur kuat duwe pengalaman R&D luwih saka 10 taun ing bidang iki, kita mesthi nggunakake struktur / desain diwasa kanggo mesin.

Bayarane apa?

T / T bakal luwih apik kanthi transfer cepet lan sawetara biaya bank. L / C uga bisa ditampa, nanging prosedur kasebut rumit lan ragad kasebut akeh. Sampeyan uga bisa nggunakake Western Union lan Jaminan Dagang liyane.

Suwene wektu pengiriman?

Biasane 20 nganti 45 dina.

Kepiye babagan pengepakan kanggo mesin?

Mesin bakal dikemas kanthi film supaya ora asor, uga palet kayu utawa baja ing sisih ngisor sing gampang diunggahake ing mesin

Apa basa ing PLC mesin sampeyan? Apa bisa nggunakake basa kita dhewe?

Instruksi babagan PLC yaiku ing basa Inggris. Nggih Kaping pisanan, kita ngirim instruksi nganggo basa Inggris menyang sampeyan, banjur sampeyan jarwakake menyang basa sampeyan dhewe lan kirimake maneh menyang kita. Banjur kita bisa nggawe basa sampeyan dhewe miturut terjemahan sampeyan.

Apa CODE HS produk sampeyan?

Edger kaca, edger dobel, edger bentuk yaiku 84642010. Kaca beveller, driller kaca, mitre kaca 84649019. Mesin cuci kaca 84248999. Sandblaster kaca 84243000.