Pameran Industri Kaca Internasional China (Shanghai) 2021 rampung kanthi sukses

  • news-img

Wiwit tanggal 6 nganti 9 Mei 2021, Pameran Industri Kaca Internasional China (Shanghai) rampung kanthi sukses ing Aula Pameran Shanghai. Minangka pemasok produk mesin kaca profesional sing misuwur, Sunkon Intelligent Technology CO., LTD aktif melu pameran kaca iki lan nuduhake mesin edging dobel kanthi cerdas produk paling inovatif lan kompetitif kanggo para pelanggan ing saindenging jagad.
44e60b48eb33a6d66831476f37af999
Pameran kasebut nglumpukake tamu saka saindenging jagad, kanthi pameran mesin sing apik banget lan penjelasan sing antusias saka salespons. Booth kita narik akeh pelanggan kanggo ngunjungi lan mampir. Ana sawetara kursi kosong ing area pertukaran pelanggan lan ruang santai. Perusahaan wis nggayuh maksud kerjasama karo akeh pelanggan lan nampa pujian saka para pelanggan.
3521cec7f2c88fb4c8ae51c18076f6a
7d76eb16ff92e670a8bcd2cd727bd07
Kanthi perkembangan industri mesin kaca kanthi cepet saiki, nangkep panjaluk pasar tegese nangkep sesuk.
Sunkon Intelligent Technology CO., LTD bakal njupuk sikap sing luwih profesional lan kaku, nambah derajat kemajuan ing riset lan pangembangan, lan menehi kontribusi kanggo kesejahteraan lan pengembangan industri mesin kaca.


Wektu kiriman: Mei-11-2021