Rapat penjualan Sunkon 2021

  • news-img

Sunkon nganakake konferensi kerja pemasaran 2021 ing kantor pusat perusahaan tanggal 2 Maret 2021. Pimpinan perusahaan lan manajer regional melu rapat kasebut.
Ing rapat sales iki, kita nyimpulake karya pemasaran ing taun 2020, lan nggawe rencana kerja pemasaran lan kerja kunci penyebaran kanggo departemen penjualan ing taun 2021. Nguatake semangat tim pemasaran, ningkatake rasa terhormat lan kohesi tim.