Mesin Edhisi Watu CGSC641

  • product-img

Mesin Edhisi Watu CGSC641

Katrangan singkat:


  • Model: CGSC641
  • Sistem Kontrol: Manul
  • Sertifikasi: Minangka pesenan
  • Min Pesenan: 1 SET
  • Rega: Rembugan
  • Pelabuhan: Shunde, Guangzhou, Shenzhen, China
  • Paket: Dibungkus karo kothak PE, Film utawa Play-kayu
  • Ketentuan Pembayaran: T / T, L / C, Western Union, lsp
  • Periode garansi: Setahun
  • Rega: Entuk rega sing awet
  • Detail Produk

    Tag Produk

    DESCRIPTION

    CGSC11 Cocog kanggo ngolah macem-macem ukuran lan kekandelan kabeh jinis watu, marmer lan granit. Iki dilengkapi roda berlian, cakram abrasif banyu, cakram katun semir, ngubungake kunci keong kanggo ngolah sudut 45 derajat, pinggiran rata, pinggiran ngisor sing kenthel, garis skirting, lsp.

    Mecah kasar, grinding alus, polesan lan chamfering bisa rampung sajrone proses siji-wektu. 

    Dhasar, balok ngarep lan mburi, kasur lan grinding yaiku bahan casting (anil kanggo nyegah deformasi), sing bisa nahan beban gedhe lan nduweni kinerja stabil.

    Struktur pangkalan spindle kanthi desain anyar, digawe saka panel baja tebal 20mm, stabil lan ora bisa dibentuk, priksa manawa motor tanpa geter sanajan ngolah potongan watu sing kandel lan gedhe.

     Kapasitas mesin padha karo beban kerja 15 pria ing pamrosesan normal, apa maneh, pangolahan mesin ngindhari efek buatan kanthi apik.

     Iki minangka peralatan mecah watu paling apik kanggo produksi batch ing industri pamrosesan watu. 

     

    DATA TEKNIK

    NAMA 

    Tanggal 

    Maks. Ukuran kaca 2500 × 2500mm
    Min. Ukuran kaca 100 × 100mm
    Kekandelan kaca 3-30mm
    Kacepetan transmissinon 0,5-6m / menit
     Sudut bevel  0 ~ 25 °
    Mecah grinding maksimum  3mm
     Maks. arris mecah 2.5mm
    Kekuwatan  19.5KW
     Bobot 2800kg
     Pendhudhukan tanah 7000 × 1000 × 2500mm

    GOLEKAN RODA

    NO

    Motor

    Kekuwatan

    (KW)

    RODA NGGOLEK

    jeneng

    1

    profil atos

    4.5

    Rodha inten

    2

    profil atos

    4.5

    Rodha inten

    3

    Polesan

    3   Piring abrasif banyu

    4

    Polesan

    3

    Piring abrasif banyu

    5

    Polesan

    3 Piring abrasif banyu

    6

    Polesan

    3 Piring abrasif banyu

    7

    profil atos

    3 Rodha inten

    8

    Polesan

    3 Piring abrasif banyu

    9

    Polesan

     3 Piring abrasif banyu 

    10

    Polesan

     Piring abrasif banyu

    11

    nglereni chamfer ngarep

    5.5

    agul-agul

     

    BAGIAN STRUKTUR UTAMA

    下载

    PANEL CONTROL

    Panel kontrol sing apik lan operasi sing gampang.

    下载

    LISTRIK SEKNEIDER

    Ngadopsi merek Schneider supaya mesin kasebut bisa digunakake kanthi lancar lan awet.

    下载

    下载

    INVERTER FREAUENCY

    Nganggo ing inverter frekuensi kanggo nyetel kacepetan supaya mesin bisa luwih stabil nalika diproses.

    下载 (2)

    MOTOR NGGERAK

     Adopsi motor merek Cina "Mingliang" kanggo mesin giling supaya mesin bisa digunakake kanthi luwih stabil.

     

    下载 (2)

    Angkat piranti

     Angkat piranti rel pandhuan input lan output, gampang diatur jumlah mecah.

     

    下载 (2)

    GANGGU ALUMINIUM FLUENCY

     Ngadopsi Strip fluida aluminium tinimbang bingkai wesi sing nggawa transmisi kaca luwih stabil, awet kanggo digunakake lan katon luwih ayu

    下载 (2)

    BENGKIT TIMING

    Ngadopsi sabuk wektu kanggo ngirim gelas, stabil lan awet

    下载 (2)

    KONTROL LISTRIK

    Kontrol listrik kanggo nyetel kekandelan proses.

     

    下载 (2)

    GEARS

    Gears nganggo merek terkenal supaya transmisi luwih stabil. 

    下载 (2)

    TANGKU AIR Waja STAINLESS

    Tangki banyu stainless steel


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita