Babagan Kita

Tim sales

Tim R&D

Tim kerja

Tim sawise adol

SUNKON minangka pabrikan profesional peralatan pangolahan jero kaca ing China. Perusahaan kita khusus kanggo produksi mesin pemrosesan kaca. Contone: Mesin Edging Line Straight Glass, Machine Straight Line Beveling, Glass Straight Line Double Machine, Glass Straight Line Round Edging, Glass Shape Beveling Machine, Glass Drilling Machine, Glass washing Machine, Glass Sandblasting Machine lan liya-liyane. duwe peralatan produksi sing canggih, aparat inspeksi kualitas sing tepat, desain lan produktivitas sing kuat. Kita njamin kualitas cacat "nol".

Kita duwe komitmen kanggo nyedhiyakake peralatan pangolahan kaca sing sampurna kanggo para pelanggan, kanthi semangat perusahaan "ketat, yakin, kemajuan, inovasi". "Aja wareg, ngupayakake luwih apik" yaiku slogan kita. Kita ngarep-arep bisa nulis bab sing brilian sampeyan! Mesin kaca SUNKON wis digunakake ing saindenging jagad kaya Amerika Serikat, Australia, Turki, Meksiko, Brasil, Rusia, Kazakhstan, Armenia, Syria, Arab Saudi, lran, Maroko, Tunisia, Kamboja, Thailand, Filipina, Vietnam, India, Pakistan lan sapiturute. Sukses dioperasikake karo luwih saka 1000 pabrikan pangolahan kaca lan nyedhiyakake luwih saka 4500 peralatan SETS ing domestik lan luar negeri.

KEUNTUNGAN INTERNASIONAL

Kita dununge ing tengah Asia, kanthi cocog karo kabijakan sing sampurna lan sirkulasi sing trep. Ing pasar internasional, kita duwe pengalaman dagang sing cukup diwasa lan stabil.
Amarga kondhisi sing cocog, uga kanthi partisipasi aktif pameran internasional lan jangkauan pengaruh sing wiyar, luwih kondusif kanggo perusahaan kita kanggo nyepetake pangembangan lan promosi perdagangan mesin kaca. Kita uga entuk sawetara sertifikasi internasional sing berwibawa, kayata CE, SGS lsp.

KEUNTUNGAN INTERNASIONAL

SUNKON (CGTECH) fokus ing riset lan pangembangan mesin kaca lan teknologi. Luwih saka 10 taun kepungkur, kita wis nyiyapake pusat R&D provinsi, kita meksa ngembangake lan ningkatake mesin kabeh wektu. Nganti saiki, Kita Sukses makarya karo luwih saka 1000 pabrikan pangolahan kaca lan nyedhiyakake luwih saka 4500 nyetel peralatan ing omah lan ing luar negeri.
taun-taun iki, mesin SUNKON (CGTECH) entuk reputasi apik saka para pelanggan ing China lan pasar global.

KEUNTUNGAN INTERNASIONAL

SUNKON (CGTECH) minangka Produsen profesional kanggo kabeh jinis mesin pangolah kaca, kanthi 5.000m2 tanduran. Luwih saka 3 teknisi & insinyur sing duwe pengalaman apik ing desain mesin lan pangolahan kaca luwih saka 15 taun, luwih saka 50 buruh trampil. Nggawe sistem manajemen produksi sing sampurna lan sistem pengawasan lan inspeksi kualitas sing ketat, saben detail mesin supaya bisa entuk jaminan kualitas "ZERO".