Warta

  • news-img
  • news-img
  • Sunkon 2021 Sales meeting

    Rapat penjualan Sunkon 2021

    Sunkon nganakake konferensi kerja pemasaran 2021 ing kantor pusat perusahaan tanggal 2 Maret 2021. Pimpinan perusahaan lan manajer regional melu rapat kasebut. Ing rapat penjualan iki, kita nyimpulake karya pemasaran ing taun 2020, lan nggawe rencana kerja pemasaran lan kunci penyebaran ...
    Waca liyane
  • The base knowledge of glass

    Basis kawruh kaca

    Babagan konsep kaca, uga diarani Liuli ing Tiongkok kuno. Karakter Cina Jepang diwakili nganggo kaca. Iki minangka zat padhet sing cukup transparan sing mbentuk struktur jaringan terus-terusan nalika dilebur. Sajrone adhem, viskositas bertahap ...
    Waca liyane
  • How to Maintain the Glass Straight line Edging Machine from SUNKON Glass Machinery co.,ltd

    Cara Ngramut Mesin Edging Garis Lurus Kaca saka SUNKON Glass Machinery co., Ltd

    1. Sadurunge miwiti Mesin Kaca SUNKON, priksa kondhisi rusak saka rodha utawa ganti yen prelu. Lan priksa posisi nozel semprotan saben-saben sawise rodha diganti. 2. Mesin kudu mlaku 5-10 menit tanpa gelas sadurunge ...
    Waca liyane
  • Three kinds of commonly used glass edging machine precautions

    Telung jinis pancegahan mesin kaca sing biasane digunakake

    1. Mesin panggilingan linier nalika ngati-ati: Mesin mesin ujung garis lurus yaiku liwat kaca clamping plat ngarep lan mburi lan drive grinding gerakan linier, panggunaan kudu nggatekake rong poin: ① Sadurunge lan sawise piring tekanan lan rel pandhuan lumahing peserta kanggo ...
    Waca liyane
  • China’s glass edging machine development is still inadequate

    Pangembangan mesin kaca ing China isih durung nyukupi

    Kanthi pangembangan industri produk kaca saben dina, pabrik kaca kanthi bertahap bakal berkembang dadi mode produksi klompok lan mbentuk kapasitas produksi skala. Baris produksi 10 utawa luwih set mesin pembuat botol netes dobel kanthi kontrol wektu elektronik bakal ngadhepi pasar ...
    Waca liyane