Gawe Nilai kanggo KACA

babagan kita

nggawe regane kanggo kaca

SUNKON Intelligent Technology Co., Ltd, dununge ing Guangdong, China, sing udakara 10000 meter persegi. Wiwit didegake ing taun 2012, kita tetep melu filosofi produksi "bertahan kanthi kualitas lan kanthi reputasi". Tambah terus-terusan pangembangan R&D.lan desain mesin sing luwih ramah pangguna kanggo kebutuhan pasar. Kita duwe peralatan produksi sing canggih, alat inspeksi kualitas sing tepat, desain lan produktivitas sing kuwat. Kita njamin kualitas cacat "nol".

about-us

Pilih kita

Perusahaan kita khusus kanggo produksi mesin pemrosesan kaca. Contone: Mesin Edging Line Straight Glass, Machine Straight Line Beveling, Glass Straight Line Edging Machine, Glass Straight Line Round Edging, Glass washing Machine, Glass Sandblasting Machine lan liya-liyane. Kita duwe peralatan produksi sing canggih, alat inspeksi kualitas sing tepat , desain lan produktivitas sing kuat. Kita njamin kualitas cacat "nol".

  • Strong Technical Backgrond, complete products and rich experience. more than 10 years

    Backgrond Teknis sing Kuat, produk lengkap lan pengalaman sing sugih. luwih saka 10 taun

  • Strict quality inspection team, checks at all levels to provide customers with high-quality products

    Tim inspeksi kualitas ketat, mriksa ing kabeh level kanggo nyedhiyakake produk berkualitas tinggi kanggo para pelanggan

  • perfect management system and after-sales service system ensure timely and effective services for customers

    sistem manajemen sing sampurna lan sistem layanan sawise-sales njamin layanan sing tepat wektu lan efektif kanggo pelanggan

KUNJUNG PELANGGAN Warta

  • Pameran Industri Kaca Internasional China (Shanghai) 2021 rampung kanthi sukses

    Wiwit tanggal 6 nganti 9 Mei 2021, Pameran Industri Kaca Internasional China (Shanghai) rampung kanthi sukses ing Aula Pameran Shanghai. Minangka pemasok produk mesin kaca profesional sing misuwur, Sunkon Intelligent Technology CO., LTD aktif melu ...

  • Rapat penjualan Sunkon 2021

    Sunkon nganakake konferensi kerja pemasaran 2021 ing kantor pusat perusahaan tanggal 2 Maret 2021. Pimpinan perusahaan lan manajer regional melu rapat kasebut. Ing rapat penjualan iki, kita nyimpulake karya pemasaran ing taun 2020, lan nggawe rencana kerja pemasaran lan kunci penyebaran ...