Mesin Cuci Kaca CGQX 2500

  • product-img

Mesin Cuci Kaca CGQX 2500

Katrangan singkat:

Model
CGQX 2500
Sistem Kontrol
Kaya sing dijaluk
Sertifikasi
CE
Min Pesenan
1 Set
Regane
Rembugan
Pelabuhan
Shunde, Guangzhou, Shenzhen, China
Kapasitas Produksi
50 set / Wulan
Paket
Dibungkus dening PE. Kothak Film utawa Puter-kayu
Ketentuan Pembayaran
T / T, L / C, Western Union, lsp
Periode garansi
Setahun
Regane
Entuk Rega Paling Anyar

Detail Produk

Tag Produk

VIDEO

DESCRIPTION

Mesin cuci kaca digunakake kanggo ngumbah lan ngeringake kaca sing rata. Iki minangka peralatan sing dibutuhake kanggo perusahaan pengolahan kaca. Cocog kanggo ngumbah kaca umum, kaca sing dilapisi, lan bagean kaca LOW-E. Bagian ngumbah lan ngeringake bisa diangkat kanthi sakabehe, PLC kanggo opsi kontrol.

 

 

 

Mesin kasebut nggunakake struktur horisontal, sijine gelas datar ing roller transfer, liwat bagian ngleboke ---- bagean ngumbah ---- bagean pangatusan (kanthi mesin pengering 22kw) ---- bagean metu.

 

 

 

Kacepetan transfer kaca bisa diatur kanthi inverter frekuensi miturut sarat proses. Lan kita bisa nyetelbeda kekandelan kaca dening piranti ngangkat listrik.

APLIKASI

tubiai
in
wun
fh
ap

Kaca Konstruksi

Kaca Industri

Kaca lan jendhela

Kaca Mebel

Kaca Perkakas

GOLEKAN RODA

 

Maks. Ukuran Kaca 2500
Ukuran Kaca Min 380 × 380mm
Ngangkat dhuwur 400mm
Kekandelan kaca 3-25mm
Kacepetan 0,5-12m / menit
Total Daya 27kw
Bobot 3500

BAGIAN STRUKTUR UTAMA

2500清洗机

   01      Brush Roller

 

3 pasang rol sikat (φ150mm), wngumbah hen low-e gelas, loro rol ndhuwur bisa dadi mundhakaken lan ora nate nglarani pelapis gelas lumahing.

 

 

 

 

1629340683(1)
XF)M85(F`EFU`K)3CJ60(HH

   02     Sikat Lembut

 

Siji rol sikat sikat ndhuwur kanggo ngumbah gelas murah.

 

   03     Tutup nglindhungi stainless steel

Tutup nglindhungi stainless steel kanggo proteksi sing apik lan tampan sing apik.

 

 

1629341245(1)
1629341443(1)

   04      Piranti ngangkat

 

Jangkauan angkat maksimal kanggo ngumbah lan ngeringake bagean yaiku 400mm kabeh, gampang diopeni.

 

 

Kasus Pelanggan

q1
q2
q3
q4

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    KUNJUNG PELANGGAN Warta