Mesin edging kaping pindho CGSZ2042 Kaca

  • product-img

Mesin edging kaping pindho CGSZ2042 Kaca

Katrangan singkat:


  • Model: CGSZ2042
  • Sistem Kontrol: PLC
  • Sertifikasi: Minangka Pesenan
  • Min Pesenan: 1 SET
  • Rega: Rembugan
  • Pelabuhan: Shunde, Guangzhou, Shenzhen, China
  • Kapasitas Produksi: 50 set / wulan
  • Paket: Dibungkus dening PE. Kothak Film utawa Puter-kayu
  • Ketentuan Pembayaran: T / T, L / C, Western Union, lsp
  • Periode garansi: Setahun
  • Rega: Entuk Rega Paling Dhuwur
  • Detail Produk

    Tag Produk

    DESCRIPTION

    Sisih garis lurus paralel dobel lan arris kaca bisa diproses sekaligus kanthi grinding kasar, polesan lan pneumatik.

     

     

     

    Struktur kabeh-kanggo-siji kanggo kothak mesin lan sirkuit apik kanggo anti banyu, ngirit ruangan lan gampang digunakake. Awak utama nggunakake besi cor kanthi perawatan anil.

     

     

     

    Dipasang kanthi pandhuan linear lan mandrel sekrup sing apik banget sing nggawe presisi proses. Kurung sistem sisih sing bisa dipindhah yaiku desain bingkai W, sing nambah akurasi gerakan lan derajat stabilitas; uga bisa nambah wektu umur rak linear

     

    Piranti sing wis didandani wis ditambahake ing mesin, sing bisa ngatasi masalah sing nyimpang saka kaca cilik, lan nyadari yen operasi cerdas saka mesin sing gegandhengan nalika ngirim kaca.

     

     

     

    Kontrol PLC nganggo layar tutul, setelan data lan status mecah kaca bisa ditampilake ing pusat kontrol. Lebar proses, kekandelan, lan ngangkat arris ndhuwur diatur kanthi otomatis.

     

     

    Polishing pneumatik sing luwih apik nggunakake rel pandhuan linier sing tliti kanggo nuntun lan struktur iki bisa nggawe polesan luwih stabil lan andal, uga kanggo ngirit roda grinding kanthi efektif.

     

     

    APLIKASI

    tubiai

    Kaca Konstruksi

    in

    Kaca Industri

    wun

    Kaca lan jendhela

    fh

    Kaca Mebel

    ap

    Kaca Perkakas

    GOLEKAN RODA

    1624938655(1)

     

    Kandel Kaca 3-25mm
    Ukuran Diproses Min 350 * 350mm
    Ukuran Diproses Max 4200mm
    Kacepetan proses 1-15m / menit
    Dhuwur Makarya 920mm
    Total Daya 70kw

    BAGIAN STRUKTUR UTAMA

    高速单机水印

       01      Wajar Tata letak rodha

     

    Nganggo merek motor terkenal "ABB", lan tata roda sing cukup kanggo nggawe kinerja apik ing pinggir kaca. Sisih garis lurus paralel kaping pindho lan arris kaca bisa diproses sekaligus kanthi grinding kasar, alus lan polem pneumatik

     

    水印
    电箱

       02     Kothak sirkuit sing rapi

    Ngadopsi komponen listrik Schneider lan Siemens PLC. Struktur kabeh-kanggo-siji kanggo kothak mesin lan sirkuit apik kanggo anti banyu, ngirit ruangan lan gampang digunakake.

       03     Polesan pneumatik

    Kabeh roda polesan nganggo polishing pneumatik, lan tsirahe polesan metu lan metu sacara pneumatik sekaligus, dilengkapi kreta motor presisi tinggi, efek polesan dijamin

    气动抛光
    开合

       04      Kontrol open-close kanggo jembar pangolahan kaca

    Motor servo Siemens nyetel bukaan lan penutupan mesin supaya bisa lancar sanajan kanthi kecepatan dhuwur.

       05     Extra cutting kuantitas ndeteksi piranti

    Nalika pinggiran ekstra saka kaca sing bakal teka tutules piranti iki, iku bakal nglewati sinyal menyang PLC lan mesin bakal dilaporake menyang alon kanggo thyaiku pinggiran ekstra. Banjur kualitas mecah kaca lan polesan bakal luwih apik.

    余量检测
    侧压

       06     Piranti koreksi tekanan sisih

    Struktur input nganggo piranti koreksi tekanan sisih, sing gampang diatur lan dijaga.

    Kasus Pelanggan

    1
    2
    4
    4

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    KUNJUNG PELANGGAN Warta